Kardeşini dükkan kirası yüzünden bıçaklayarak öldürdü: 'Pişmanım
- 4 / 1
Adana'da yaşanan kan donduran olayda, kardeşini dükkan kirasını eşit paylaşmadığı gerekçesiyle çıkan arbedede bıçaklayarak öldüren ağabey, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.
- 4 / 2
Olay, 7 Haziran'da Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Kardeşi Ercan Palaz (49) ile sokakta karşılaşan Muhammet Palaz (55), aralarındaki para meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Ercan Palaz ağabeyini tabancayla kasığından yaraladı. Yaralı halde kardeşine saldıran Muhammet Palaz ise Ercan Palaz'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinde ölümüne neden oldu.
- 4 / 3
Polis ekiplerinin başlattığı incelemelerde, Ercan Palaz'ın, babalarına ait dükkandan elde edilen kira gelirini kardeşleri arasında eşit bir şekilde paylaşmadığı ve bu durumun ağabeyiyle aralarında husumete yol açtığı ortaya çıktı. Olay günü Muhammet Palaz'ın, bu konuyu konuşmak üzere kardeşiyle bir araya geldiği ve çıkan kavganın trajik bir sonla bittiği belirtildi.
- 4 / 4
Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan Muhammet Palaz, ifadesinde "Babamın dükkanından gelen kira gelirini, kardeşler arasında eşit paylaştırmıyordu. Bu sorunu konuşmak için yanına gittiğimde bana tabancayla ateş etti. Ben de kendimi korumak için bıçakladım. Öldürmek istemiyordum, pişmanım" dedi. Mahkemeye sevk edilen Palaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.








