8 Fotoğraf

Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga!

Karşıyaka, kritik maçta Büyükçekmece'yi yenerek düşme hattından uzaklaştı. Antrenör Kandemir'den taraftara çağrı gelirken, maç protokolde çıkan tokatlı kavga ile de gündeme oturdu.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 1
    BASKETBOL Süper Ligi'nde küme düşme hattındaki kritik mücadelede Karşıyaka, Onvo Büyükçekmece'yi 96-87 mağlup ederek hayati bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla ligde 52. sezonunu geçiren ve bu sezon en zorlu dönemi yaşayan Karşıyaka, son 4 haftaya girilirken düşme hattından bir nebze olsun uzaklaşarak kurtuluş umutlarını yeşertti. Taraftarının muhteşem desteğiyle maça tutunan Kaf-Kaf, antrenör Ahmet Kandemir yönetiminde iç sahada üst üste ikinci galibiyetini alarak 'tamam ya da devam' niteliğindeki bu maçta hata yapmadı.
  2. 2 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 2
    6 galibiyete ulaşan İzmir temsilcisi, kalan haftalarda rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeye başladı. Bu galibiyetle Karşıyaka, ligde kalma yolunda önemli bir adım atarken, 4 galibiyetle son sırada yer alan Büyükçekmece ise büyük ölçüde havlu atmış oldu. Karşıyaka, ligde kalma mücadelesini sürdüreceği kalan 4 haftada Bahçeşehir Koleji (Deplasman), Erokspor, Tofaş (Deplasman) ve en yakın rakiplerinden Bursaspor ile karşılaşacak. Bu kritik haftalarda Bursaspor ve Büyükçekmece'nin birbirleriyle oynayacak olması da heyecanı artırıyor.
  3. 3 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 3
    Karşıyaka'nın kurtuluş ateşim başlatan antrenörü Ahmet Kandemir, maç sonu yaptığı açıklamada, "İki takım için de telafisi mümkün olmayan bir maçtı. Karşıyaka'nın basketbol kültürü bulunduğu yeri hak etmiyor. Biz buradan çıkacağız, taraftarımızın desteğiyle ve oyuncuların azmiyle. Bundan sonraki Erokspor maçında bu salonu daha kalabalık hale getirebilirsek Karşıyaka ligde kalacaktır" dedi. Öte yandan, maçın son periyodunda skorbord arızası sonrası Büyükçekmeceli yöneticilerin hakemlere tepki göstermesi üzerine Karşıyaka Başkanı Aygün Cicibaş ile Büyükçekmeceli bir yönetici arasında protokol tribününde kavga çıktı. Cicibaş'ın rakip yöneticiye tokat attığı olay sonrası maç kısa süreliğine durdu ve Karşıyaka'nın Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi bekleniyor.
  4. 4 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 4
  5. 5 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 5
  6. 6 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 6
  7. 7 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 7
  8. 8 / 8 Karşıyaka kurtuldu! Büyükçekmece havlu attı, protokolde tokatlı kavga! 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş