1 / 8Ali Aksoyer / İstanbul, - Kartal'da bir cinayet olayı yaşandı. 'Yan bakma' yüzünden çıktığı öne sürülen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 27 yaşındaki Yusuf İnan, bıçaklanarak hayatını kaybetti.
2 / 8
3 / 8Gözaltına alınan 1'i kadın toplam 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Yusuf İnan'ı bıçakladığı öne sürülen Ömer S., ifadesinde, "Aramızda bakışma yüzünden tartışma çıktı. Küfürleşme olunca kavgaya dönüştü. Onu bıçakladıktan sonra oradan kaçtık. Daha sonra saklandığımız evlerden birinde öldüğünü öğrendik" dedi. Şüpheli, olay sonrası 10 farklı otomobil değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı ve yurt dışına kaçmak üzere Edirne'ye gitmeye çalışırken yakalandığı belirlendi.
4 / 8
5 / 826 Haziran saat 04.30 sıralarında Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi'nde meydana gelen olayda, esnaf Yusuf İnan ile oturduğu dükkanın sahibi Neslihan K. ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ömer S. arasında 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktığı belirtildi. Kavga sırasında Yusuf İnan bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından, Yusuf İnan'ın yakınları, olaya neden olan kadına ait mobilya dükkanının camlarını kırdı. Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi neticesinde şüphelilerin yakalanma süreci hızlandı. Toplamda 7 şüpheli adliyeye sevk edilirken, soruşturma devam ediyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası