10 Fotoğraf

Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü!

Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti! Yusuf İnan, nişanlısının yanında tartıştığı komşusunun sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından kadın serbest bırakıldı, yakınları tepki gösterdi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 1
    Kartal'da yaşanan korkunç olayda, esnaf Yusuf İnan (27), 'yan bakma' meselesi yüzünden çıkan tartışmanın ardından yan komşusu olan kadının erkek arkadaşı tarafından nişanlısının gözleri önünde bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli kaçarken, olayla ilgili ifadesi alınan kadın emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. İnan'ın nişanlısının yanında uğradığı vahşi saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
  2. 2 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 2
    Olay, 26 Haziran Cuma günü saat 16.30 sularında Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, dükkanının önünde nişanlısı ile oturan Yusuf İnan, bitişikteki mobilya dükkanının sahibi kadın esnafla 'yan bakma' yüzünden sözlü bir münakaşaya girdi. Tartışma büyüyünce, kadının erkek arkadaşı da kavgaya dahil oldu. Kısa süren gerilimin ardından taraflar sakinleşti. Ancak olay, yaklaşık 2,5 saat sonra beklenmedik bir şekilde tekrar alevlendi. Yusuf İnan, nişanlısını evine bırakmak üzere aracından indiği sırada, daha önce tartıştığı şahsın saldırısına uğradı. Saldırgan, İnan'ı darp edip ardından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
  3. 3 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 3
    Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralı Yusuf İnan'ı hastaneye kaldırdı. Doktorların tüm çabalarına rağmen İnan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından komşu esnaf kadının ifadesini alıp serbest bıraktı. Bu karara tepki gösteren Yusuf İnan'ın yakınları, olayın sorumlusu olduğunu iddia ettikleri kadının dükkanının camlarını kırdı. Acı haber üzerine İnan'ın cenazesi, memleketi Adıyaman'a gönderilerek toprağa verildi. Esnaf komşusu İsmail Kurudal, olayın ardından yaptığı açıklamada, Yusuf'un babasını depremde kaybettiğini ve çok iyi niyetli bir insan olduğunu belirterek, "Yüreğimiz yandı. Babasını depremde kaybetti. Çok iyi niyetli bir insandı. Sevmeyeni yoktu. Biz adalet istiyoruz" diyerek yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Öte yandan, Yusuf İnan'ın babasının 6 Şubat 2023 depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği ve deprem sonrası annesi ile kardeşlerini İstanbul'a getirdiği öğrenildi.
  4. 4 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 4
  5. 5 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 5
  6. 6 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 6
  7. 7 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 7
  8. 8 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 8
  9. 9 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 9
  10. 10 / 10 Kartal'da 'yan bakma' kavgası kanlı bitti: Nişanlısının gözleri önünde vahşice öldürüldü! 10

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş