1 / 5Kayseri'de, biber gazı ve bıçak kullanarak cep telefonu gasp eden iki kişi, birini öldürüp diğerini yaraladı. Olay, saat 01.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde gerçekleşti.
2 / 5E.T. (18) ve B.K. (18) isimli şüpheliler, yolda yürüyen S.M. ve N.M.'ye biber gazı ile saldırdıktan sonra bıçak kullanarak cep telefonlarını gasp etti. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri harekete geçti.
3 / 5Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ancak ağır yaralanan S.M., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kimliklerini tespit ettiği E.T. ve B.K.'yı düzenlediği operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası