1 / 10Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında şehit düşen Ulaştırma Uzman Çavuş Selman Akarsel (26), memleketi Konya'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2 / 10
3 / 10Törene katılan şehidin annesi Gülender Akarsel, “Babanla, beni yalnız bıraktın kuzum” diyerek gözyaşı döktü. Selman Akarsel’in cenazesi, Konya Şehitliği'ne getirildi ve burada ikindi vakti bir tören düzenlendi. Törene Konya Valisi İbrahim Akın, kent protokolü, askeri yetkililer, aile üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
4 / 10
5 / 10Cenaze namazının ardından, şehit Selman Akarsel'in naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi. Annesi Gülender Akarsel, oğlunun tabutuna sarılarak “Şehit olacağın hiç aklıma gelmezdi, kuzum” diyerek duygusal anlar yaşadı. Akarsel, oğlunun fotoğrafını öperek ona olan sevgisini bir kez daha ifade etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası