1 / 10Edirne'de gerçekleştirilen 665'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, ikinci tur karşılaşmalarında son 16'ya kalan pehlivanlar belli oldu. 32 pehlivanın kol bağladığı bu zorlu mücadelede, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Feyzullah Aktürk ve Yusufcan Zeybek gibi öne çıkan isimler, rakiplerini geride bırakarak bir üst tura adını yazdırdı.
2 / 10Başpehlivanların kıyasıya mücadelesinde, Kırkpınar'ın favori isimleri arasında gösterilen Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Feyzullah Aktürk ve Mustafa Taş, rakiplerine şans tanımayarak galip geldi. Ancak, 'Sarı Fırtına' lakaplı İsmail Balaban, Erkan Taş'a yenilerek bu yılki güreşlere erken veda etti.
3 / 10Müsabakalar sonucunda başarılı olan 16 başpehlivan şu isimlerden oluşuyor: Feyzullah Aktürk, Ali İhsan Batmaz, Mustafa Taş, Yusufcan Zeybek, Yunus Emre Yaman, Erkan Taş, Enes Doğan, Orhan Okulu, Furkan Durmuş Altın, Ali Gürbüz, Serdar Yıldırım, Osman Kan, Mehmet Yeşil Yeşil, Yıldıray Pala, Seçkin Duman, Yıldıray Akın. Güreşlerin devamında bu isimlerin kıyasıya mücadelesi izleyicileri bekliyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası