8 Fotoğraf

Konak belediyesi gazilerle buluştu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi. Etkinlikte şehitler anıldı ve gazilere plaket takdim edildi.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 1
    Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Basmane Semt Merkezi'nde düzenlenen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
  2. 2 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 2
    Başkan Mutlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Konak’ta gazilerimiz ve şehit yakınlarımızla her zaman yan yana, dayanışma ve birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz” dedi. Etkinliğe, Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Orhan Aydın, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru ile çeşitli derneklerin yöneticileri ve üyeleri katıldı.
  3. 3 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 3
    Mutlu, bu anlamlı günde bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık uğruna can veren tüm şehitleri ve aralarından ayrılan gazileri saygıyla andığını belirtti. Hayatta olan gazilere ve ailelerine sağlık ve uzun ömür temennisinde bulundu. Gaziler ve şehit yakınları ise gösterilen destek ve organizasyondan dolayı Başkan Mutlu'ya teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.
  4. 4 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 4
  5. 5 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 5
  6. 6 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 6
  7. 7 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 7
  8. 8 / 8 Konak belediyesi gazilerle buluştu 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş