Kurban Bayramı tatilinin son günü: Tekirdağ-İstanbul kara yolunda yoğun trafik
Kurban Bayramı tatilinin son gününde Tekirdağ-İstanbul kara yolunda araç yoğunluğu arttı. Emniyet, yoğunluğa karşı önlemler alıyor ve ağır vasıtalara kısıtlama getirildi.
1 / 9Kurban Bayramı tatilinin son gününde tatilciler, Tekirdağ-İstanbul kara yolunda yoğun bir araç trafiği oluşturdu.
2 / 9
3 / 9Ülke genelinde 9 günlük bayram tatilini Trakya, Çanakkale ve Ege Bölgesi'nde geçiren tatilciler, İstanbul'a geri dönmeye devam ediyor. Bu durum, Tekirdağ-İstanbul arasında trafiğin artmasına neden oldu. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, bayram yoğunluğuna karşı tedbirlerini artırarak 79 ekip ve 444 personel ile kara yollarında görev alıyor.
4 / 9
5 / 9Yoğunluk nedeniyle, Tekirdağ'dan İstanbul'a gitmek isteyen ağır vasıtalara yönelik kısıtlamalar devam ediyor. Dünkü kısıtlama gereği, 13.00'ten itibaren yakıt ve gıda taşımayan ağır vasıtalar, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesindeki araç parkına yönlendirildi. Bu araçların gece saat 01.00'den itibaren hareket etmelerine izin verileceği belirtildi. Yetkililer, yoğunluğun gece saatlerine kadar devam etmesini bekliyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası