1 / 9TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup Play-Off finalinde Muş Spor'u 2-1 yenerek 18 yıl aradan sonra 1’inci Lig'e yükselen Mardin 1969 Spor kafilesi, Mardin'de büyük bir coşkuyla karşılandı.
2 / 9
3 / 9Diyarbakır Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk kupasını alarak Mardin'e döndü. Kentin girişinde, yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla karşılanan Mardin Spor kafilesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’na yöneldi. Burada, futbolcuların bulunduğu otobüsün önünü kesen taraftarlar, halay çekerek, meşale yakıp havai fişek gösterileriyle kutlama yaptı.
4 / 9
5 / 9Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle otobüs park alanına ulaşmakta zorluk çekti ve kutlamaların sürdüğü parka 1 saatte ulaşabildi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un da katıldığı kutlamalarda, Vali Akkoyun, bu başarının sadece bir spor başarısı değil, aynı zamanda Mardin’in birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kentin farklı noktalarında kutlamalar devam ediyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası