1 / 4Muğla'nın Marmaris İlçe Belediyesi'nde, imar ve ruhsat işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet alındığı iddiaları üzerine geç saatlerde bir operasyon gerçekleştirildi.
2 / 4
3 / 4Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, belediye başkan yardımcısı ve çeşitli birim müdürlerinin de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, belediye personelinin otel, restoran ve işletmelerin yeni iskan ve ruhsat süreçlerinde usulsüzlük yaparak maddi menfaat sağladıkları öne sürüldü.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası