1 / 6Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ünal Eryılmaz, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.
2 / 6
3 / 6Eryılmaz, Togo'da Eğitim Bakanı Mama Omorou ile yaptığı görüşmede, eğitim alanında iş birliği olanaklarını değerlendirdi. Görüşme sonucunda ‘eğitici eğitimi programları’ ve ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Togo Cumhuriyeti Hükûmeti Arasında Eğitim Alanında İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Bu anlaşma, bilgi ve deneyim paylaşımı, öğretmen-öğrenci değişimi gibi konuları kapsıyor.
4 / 6
5 / 6Eryılmaz, Senegal ziyaretinde Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi ile bir araya gelerek, ‘Türkiye ile Senegal Arasında Eğitim Alanında İşbirliği Anlaşması’nın uygulanabilirliği üzerinde durdu. Ayrıca Şeyh Anta Diop Üniversitesi'ni ziyaret ederek üniversite öğrencileriyle buluştu ve akademik iş birliği olanaklarını görüştü.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası