6 Fotoğraf

MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu

MEB Genel Müdürü Ünal Eryılmaz, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için önemli ziyaretlerde bulundu ve iş birliği anlaşmaları imzaladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 1
    Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ünal Eryılmaz, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.
  2. 2 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 2
  3. 3 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 3
    Eryılmaz, Togo'da Eğitim Bakanı Mama Omorou ile yaptığı görüşmede, eğitim alanında iş birliği olanaklarını değerlendirdi. Görüşme sonucunda ‘eğitici eğitimi programları’ ve ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Togo Cumhuriyeti Hükûmeti Arasında Eğitim Alanında İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Bu anlaşma, bilgi ve deneyim paylaşımı, öğretmen-öğrenci değişimi gibi konuları kapsıyor.
  4. 4 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 4
  5. 5 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 5
    Eryılmaz, Senegal ziyaretinde Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi ile bir araya gelerek, ‘Türkiye ile Senegal Arasında Eğitim Alanında İşbirliği Anlaşması’nın uygulanabilirliği üzerinde durdu. Ayrıca Şeyh Anta Diop Üniversitesi'ni ziyaret ederek üniversite öğrencileriyle buluştu ve akademik iş birliği olanaklarını görüştü.
  6. 6 / 6 MEB, Togo ve Senegal'e eğitim iş birliği için ziyaretlerde bulundu 6

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş