Mehmet Metiner'den Devlet Bahçeli'ye teşekkür ziyareti
DEMBİR-DER Genel Başkanı Mehmet Metiner ve heyeti, TBMM'de kabul edilen süreç yasası nedeniyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek teşekkür etti. Yeni inşa süreci üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
1 / 3Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) Genel Başkanı Mehmet Metiner, beraberindeki heyetle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ankara'da ziyaret etti.
2 / 3Metiner, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, TBMM'de kabul edilen süreç yasası nedeniyle, gelinen noktada tarihsel ve öncü rol üstlenen Bahçeli'ye teşekkür ettiklerini belirtti. Görüşmede, ülkenin "yeni inşa süreci" üzerine değerlendirmeler yapıldığı ve Bahçeli'nin görüşlerinden faydalanıldığı kaydedildi. DEMBİR-DER'in resmi X hesabından yapılan paylaşımda, Genel Başkan Yardımcıları Ulubatlı Hasan Yıldırım ve Veli Özaraz'ın da ziyarette yer aldığı vurgulandı.
3 / 3Ziyarette, ülkenin birlik ve beraberliğine, toplumsal huzur ve kardeşliğine katkı sunacak çalışmaların istişare ve ortak akıl anlayışıyla sürdürüleceği ifade edildi. Metiner, Devlet Bahçeli'nin “bilge lider” olarak nitelendirdiği ve ziyaretin kendileri için manevi bir öneme sahip olduğunu belirterek, “İyi ki varlar” dedi. Heyet, Bahçeli'nin nazik kabulleri ve samimi ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası