Mekanda el çabukluğuyla yapılan hırsızlık güvenlik kameralarına böyle yansıdı: Şüpheli yakalandı
Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında masada duran cep telefonunu çalan şüpheli F.A.S., güvenlik kamerası kayıtları sayesinde Kağıthane'de yakalandı ve 'hırsızlık' suçundan tutuklandı.
1 / 4İstanbul'un kalabalık semtlerinden Beyoğlu'nda, bir eğlence mekanında yaşanan sıradışı bir hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. E.O. isimli vatandaşın masada unuttuğu cep telefonu, el çabukluğu ustası bir şüpheli tarafından çalındı. Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda, şüpheli F.A.S. Kağıthane'de polis ekiplerince yakalanarak adalete teslim edildi.
2 / 422 Mart Pazar günü meydana gelen olayda, eğlence mekanında vakit geçiren E.O.'nun dikkatsizliğinden faydalanan 42 yaşındaki F.A.S., masada duran cep telefonunu ustaca çalarak mekandan hızla uzaklaştı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, şüphelinin masaya yaklaşması, el çabukluğuyla telefonu alması ve ardından kayıplara karışması net bir şekilde görülüyor. Bu görüntülerin incelenmesiyle kimliği belirlenen şüpheli için harekete geçildi.
3 / 4Güven Timleri'ne bağlı ekipler, şüphelinin Kağıthane'de sokakta yürüdüğü esnada operasyon düzenleyerek F.A.S.'yi gözaltına aldı. Hakkında 'Hırsızlık' suçlamasıyla adli işlem başlatılan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, F.A.S.'nin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi. Bu vaka, kalabalık ortamlarda kişisel eşyaların korunmasına yönelik dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası