5 Fotoğraf

Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu

TCMB Başkanı Fatih Karahan, Erzurum'da iş dünyası ve akademisyenlerle bir araya gelerek ekonomi politikalarını ve bölgesel kalkınmaya etkilerini değerlendirdi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 5 Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu 1
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) düzenlenen ekonomi istişare toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.
  2. 2 / 5 Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu 2
    Karahan, Başkan Yardımcısı Gazi İshak Kara ve Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Genel Müdürü Fazilet Çavuşoğlu ile birlikte ETSO'yu ziyaret etti. Burada, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, ETSO Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Erzurum Kurul Başkanları ve üniversitelerden gelen akademik danışmanlarla bir araya geldi. Toplantıda, Merkez Bankası'nın güncel para politikaları, enflasyonla mücadele stratejileri ve ülkenin genel ekonomik durumu masaya yatırıldı.
  3. 3 / 5 Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu 3
    Toplantıda alınan makroekonomik kararların bölgedeki ticaret, üretim ve sanayi üzerindeki potansiyel etkileri derinlemesine incelendi. Başkan Karahan, iş dünyasının mevcut ekonomik planlamalarla ilgili beklentilerini dikkatle dinlerken, akademisyenler ve iş insanlarının sorularını da yanıtladı. Bu buluşma, Merkez Bankası'nın politika yapım süreçlerinde paydaşlarla etkileşiminin bir örneğini teşkil etti.
  4. 4 / 5 Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu 4
  5. 5 / 5 Merkez Bankası Başkanı Karahan, Erzurum'da iş dünyasıyla buluştu 5

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş