4 Fotoğraf

Mersin'de telefon dolandırıcılığı: 13 kişi gözaltında

Mersin'de internet üzerinden 126 kişiyi yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı iddia edilen 14 kişiden 13'ü gözaltına alındı. Operasyonda suç delilleri de ele geçirildi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Mersin'de telefon dolandırıcılığı: 13 kişi gözaltında 1
    Mersin'de, internet üzerinden telefonla aradıkları kişileri yaklaşık 10 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla 13 şüpheli gözaltına alındı.
  2. 2 / 4 Mersin'de telefon dolandırıcılığı: 13 kişi gözaltında 2
    İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yaptığı çalışmada, merkez Yenişehir ilçesinde 14 şüphelinin organize bir şekilde ülke genelinde internet üzerinden 126 kişiyi 10 milyon lira dolandırdığını tespit etti. Ekipler, şüphelileri yakalamak amacıyla eş zamanlı operasyon düzenleyerek 13 kişiyi gözaltına aldı. Bir şüphelinin ise yurt dışında olduğu belirlendi.
  3. 3 / 4 Mersin'de telefon dolandırıcılığı: 13 kişi gözaltında 3
    Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 24 cep telefonu, 19 SIM kart, bir dizüstü bilgisayar ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 446 bin 200 TL ele geçirildi. Ayrıca aramalarda bir miktar uyuşturucu madde de bulundu. Emniyete götürülen şüphelilerden biri ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 12 şüphelinin işlemleri sürüyor.
  4. 4 / 4 Mersin'de telefon dolandırıcılığı: 13 kişi gözaltında 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş