7 Fotoğraf

Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü

A Milli Takım, Kosova’yı 1-0 yenerek 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katıldı. İzmit’te Kent Meydanı’nda binlerce taraftar bayraklarla sevinç gösterileri yaptı, horonlar ve meşalelerle coşku geceye damgasını vurdu.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 1
    Play-off finalinde Kosova’yı mağlup eden A Milli Takım, 24 yıl aradan sonra 2026 Dünya Kupası’na katılma hakkı kazandı. İzmit halkı bu tarihi zaferi büyük bir heyecan ve gururla karşıladı.
  2. 2 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 2
    Kent Meydanı’nda dev ekrandan maçı izleyen binlerce vatandaş, ay-yıldızlı bayraklar ve tezahüratlarla galibiyeti kutladı. Kutlamalar horonlar, halaylar ve meşalelerle gece boyunca sürdü.
  3. 3 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 3
  4. 4 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 4
  5. 5 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 5
  6. 6 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 6
  7. 7 / 7 Milli Takımın zaferi Kocaeli’yi sokağa döktü 7

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş