7 Fotoğraf

Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor

Dalyan Kanalı'ndaki feribot seferleri, 1,5 saatlik kara yolunu sadece 1,5 dakikada geçerek, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırıyor ve turizm hareketliliğine katkı sağlıyor.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 1
    Muğla'nın gözde turistik noktalarından biri olan Dalyan Kanalı'nda, Köyceğiz ile Ortaca'yı birleştiren feribot seferleri, kara yoluyla yapılan 1,5 saatlik seyahati sadece 1,5 dakikaya indiriyor.
  2. 2 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 2
    Muğla\
  3. 3 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 3
    Bölge halkı ve turistler tarafından yoğun ilgi gören feribot hatları, hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de Dalyan'ın muhteşem doğası eşliğinde keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyor. Bu hatlar, 2016 yılından beri hizmet vermekte olup, Köyceğiz'in Çandır Mahallesi ile Ortaca'nın Dalyan Mahallesi arasında ulaşımı sağlıyor. Kanalın dar yapısı sayesinde, bir hatta geçiş yaklaşık 50 saniye, diğer hatta ise ortalama 1,5 dakika sürüyor.
  4. 4 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 4
    Muğla\
  5. 5 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 5
    Yaz aylarındaki artan turizm hareketliliği ile birlikte, ikinci feribot hattının devreye alınması sayesinde kapasitenin artırıldığı belirtiliyor. Feribotlar, aynı anda en fazla dört aracı taşıyabilen küçük ölçekli gemilerle işletiliyor. Ayrıca, ambulans ve itfaiye gibi acil müdahale araçlarının da hızlı ulaşımında önemli bir rol oynadığı ifade ediliyor. DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Dalyan Kanalı'nın ekosistem için önemini vurgulayarak, bu doğal güzelliklerin korunması gerektiğini belirtti.
  6. 6 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 6
    Muğla\Muğla\Muğla\Muğla\Muğla\
  7. 7 / 7 Muğla'da feribotla 1,5 dakikada geçilen yol, kara yolunda 1,5 saat sürüyor 7

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş