1 / 8Kırşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hamza Türker ve Hakim Berna Saçan Türker'in 2,5 yaşındaki oğulları Mustafa Kemal Türker, nefes borusuna çilek kaçması sonucu hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi.
2 / 8
3 / 8Küçük çocuğun nefes borusuna çilek kaçtığı bilgisi üzerine aile hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı ve Mustafa Kemal, ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada doktorların tüm çabalarına rağmen minik çocuk kurtarılamadı.
4 / 8
5 / 8Mustafa Kemal Türker için yapılan otopsi işlemlerinin ardından Kırşehir Ahi Evran Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, HSYK 1’inci Daire Başkanı Turan Kuloğlu ve birçok hakim, savcı ile vatandaş katıldı. Küçük çocuğun cenazesi, kılınan namazın ardından Mersin'e gönderildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası