Okullarda ders zili çaldı, milyonlarca öğrenci sıralara döndü
Ankara'da ikinci ara tatilin sona ermesiyle milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. 9 günlük tatilin ardından öğrenciler, okullarında ilk ders zilini coşkuyla karşıladı.
1 / 5Ankara'da 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona ererken, öğrenciler bugün yeniden ders başı yaptı.
2 / 5
3 / 5Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen, ikinci ara tatilinin ardından ders başı yaptı. Bayram tatiliyle birleşen ara tatil, toplamda 9 gün sürdü.
4 / 5
5 / 5Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Nasreddin Hoca Ortaokulu'nda okula dönüş coşkusu yaşayan öğrenciler, bayrak törenine katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler ilk derslerine girdi. Öğrenciler, bayram tatilinde kitap okuyup ders çalıştıklarını belirterek okula döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti. 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 26 Haziran Cuma günü sona erecek.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası