8 Fotoğraf

Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti

Kumluca'daki orman yangınında vücudunun %40'ı yanan kedi Luna, 2 ayı aşkın tedavinin ardından sağlığına kavuşarak ailesine teslim edildi. Veterinerler kedinin "savaşçı" ruhuna dikkat çekti.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 1
    Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangınında alevlerin ortasında kalarak vücudunun yüzde 40'ında ciddi yanıklar oluşan kedi 'Luna'nın iki ayı aşkın süren zorlu tedavisi başarıyla tamamlandı.
  2. 2 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 2
    Luna'yı tedavi eden veteriner hekimlerden Bünyamin Kargı, "Luna savaşçı bir çocuktu. Çok şükür bugün ailesine sağlıklı bir şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Kargı, kedinin kliniğe getirildiğinde nefes almakta zorlandığını ve büyük bir deri kaybı yaşadığını belirterek, bu süreçte hem kendilerinin hem de kedinin zorlu bir mücadele verdiğini aktardı.
  3. 3 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 3
    İki aylık ayrılığın ardından kedisiyle yeniden bir araya gelen emekli öğretmen Huriye Konukseven, duygularını "Çok mutluyum. Luna ile birlikteyiz. Çok duygusal anlar yaşadık" sözleriyle dile getirdi. Konukseven, yangın sırasında eşinin evde olduğunu ve Luna'nın bahçede mahsur kaldığını, kendisinin ise tedavi için Konya'da bulunduğunu anlattı. Yangın sırasında diğer evcil hayvanlarının ve köpeğinin kurtulduğunu belirten Konukseven, Luna'nın sağlığına kavuşmasına çok sevindiğini ve artık onunla birlikte yeni bir yaşam kuracaklarını ifade etti.
  4. 4 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 4
  5. 5 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 5
  6. 6 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 6
  7. 7 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 7
  8. 8 / 8 Orman yangınında yaralanan kedi Luna iyileşti 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş