3 Fotoğraf

Özgür Özel: 40 gün içinde kurultay için mahkemeye gidiyoruz

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Bilecik'te yaptığı açıklamada, 40 gün içinde kurultay için mahkemeye başvuracaklarını ve çağrı heyeti talep ettiklerini duyurdu.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 3 Özgür Özel: 40 gün içinde kurultay için mahkemeye gidiyoruz 1
    CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Bilecik’te düzenlediği basın toplantısında partinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
  2. 2 / 3 Özgür Özel: 40 gün içinde kurultay için mahkemeye gidiyoruz 2
    Özel, '40 gün içinde bu kurultayın yapılmasını istiyoruz ve çağrı heyeti talep ediyoruz.' diyerek, mahkemeye başvuracaklarını belirtti. Ayrıca, Murat Karayalçın’ın partiyi kongreye götürmesi için mahkemeden onay almayı hedeflediklerini vurguladı. 'Eğer mahkemeler kabul etmezse, il başkanlarımızla ve Parti Meclisi ile görüşerek bir yol haritası belirleyeceğiz' ifadelerini kullandı.
  3. 3 / 3 Özgür Özel: 40 gün içinde kurultay için mahkemeye gidiyoruz 3
    Özel, Bilecik İl Örgütü'nde yaşanan kayyum atamalarını eleştirerek, 'Seçilmiş yöneticilerin iradesine müdahale ediliyor. Bu kabul edilemez.' dedi. Kadın ve gençlik kollarının da aynı şekilde haksız yere görevden alındığını savunan Özel, bu durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı. Ayrıca, partinin kurultayını iptal eden iktidarın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin güçten düşmesini hedeflediğini ifade etti. Özel, Fatma Kaplan Hürriyet’in gözaltına alınmasını da eleştirerek, 'Bu baskılar karşısında partimizin duruşu net olacak. Seçimler yapılacak ve bağımsız bir yargı kurulacak.' şeklinde konuştu. Özel, kendisine yöneltilen soruya karşılık da, 'Demirden korkan trene binmez' diyerek kararlılığını dile getirdi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş