Özgür Özel: Bu oyunu bozarız, iktidar yürüyüşümüz sürecek
Özgür Özel, Bayındır'da yaptığı konuşmada partinin iktidar hedeflerini vurguladı. Çiftçilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, çözüm önerileri sundu.
1 / 9CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Bayındır ilçesinde üreticilerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, partinin geçmişteki başarılarına dikkat çekti ve iktidar hedeflerini vurguladı.
2 / 9Özel, "Partiyi 47 yıl sonra birinci yapmış olan genel başkanı ve onun yönetimi, kadroları olarak en kısa zamanda ya partimizi düze çıkaracağız ya da iktidar yürüyüşümüzü yargı darbesi engellemeye çalışırsa alternatif yollar bulup, partiyi tekrar iktidar yapacağız. Başka yol yok" diyerek kararlılığını ifade etti.
3 / 9Ayrıca, girdi fiyatlarındaki artış nedeniyle çiftçilerin zor bir dönem yaşadığını belirten Özel, partisi olarak çiftçilerin kullandığı tarım kredilerinin sübvanse edilmesi gerektiğini ve iktidara geldiklerinde faizlerin silineceğini açıkladı. Çiftçilere ayrılan desteklerin artırılması gerektiğine de vurgu yaptı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası