1 / 8(BALIKESİR) - YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı'ndan istifasıyla ilgili önemli ifadelerde bulundu.
2 / 8Özel, “Fatma Betül Sayan Kaya’dan bu milletin parasını geri alacak mısın? Bütün bu milletin parasını çarpan AK Partililerin hesaplarına el koyacak mısın?” diye sordu. Ayrıca, “Erdoğan ya bu bataklığı kurutmak için bizimle birlikte çalışacaksın ya o bataklıkta boğulacaksın” ifadesini kullandı. Bu şekilde, iktidarın sorumluluğunu vurguladı.
3 / 8Özel, YENİ Parti'nin ilçe başkanlıkları için yapılan ön seçimlerde, doğrudan demokrasi anlayışını benimsediklerini belirtti. Seçilecek ilçe başkanlarının, yerel ihtiyaçları belirleyecek bir yönetim anlayışı oluşturacaklarını ifade etti. “Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.
4 / 8Ayrıca, sosyal medya üzerindeki kısıtlamalara da dikkat çekerek, “Güçlü iktidar, eleştiriden korkmaz” ifadesini kullandı. Erdoğan’a seslenerek, “Sen bir korkaksın” diyerek eleştirilerde bulundu. Özel, emeklilerin ve asgari ücretlilerin yaşadığı zorluklara da vurgu yaptı. “Bir büyük sosyal patlamanın eşiğindeyiz” dedi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası