5 Fotoğraf

Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu

Özgür Özel, Yozgat'ta yaptığı konuşmada, yeni siyaset anlayışını ve ekonomik krizle ilgili sorumlulukları vurguladı. Ortak geleceğin inşası için yeni bir yaklaşım benimsediklerini belirtti.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 5 Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu 1
    YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat İl Başkanlığı Ön Seçimi açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
  2. 2 / 5 Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu 2
    Özel, konuşmasında, “Bugün Yozgat’ta 2 bin 912 üyemiz, Yeni Parti’nin il başkanlığına talip olan iki aday arasında tercih yapacak. Abdullah Yaşar ve Berkay Apsalmış kardeşim arasında bir seçim gerçekleşecek. Tecrübe mi gençlik mi? Karar vermek zor. Ama 2 bin 912 kişinin aklından yanlış karar çıkmaz. Söz sizde, yetki sizde, karar sizde” dedi.
  3. 3 / 5 Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu 3
    Fon piyasalarındaki gelişmelere de değinen Özel, “Bu krizin maliyeti 110 milyar dolara ulaştı. 6 Şubat depreminde yaşanan kayıptan daha fazla. Sorumlu olan Recep Tayyip Erdoğan’dır. O atamaları yapan kişi kendisidir” ifadelerini kullandı.
  4. 4 / 5 Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu 4
    Özel, yeni siyasetin üç temel ayağından bahsederek, “Birincisi, siyaseti millete vermektir. İkincisi, devletin kapılarını millete açmak. Üçüncüsü ise hesap vermektir. Yeni siyasette yetkiyi kullanan herkes millete hesap verecek” dedi. Ayrıca, “Biz geçmişin kavgasını sürdürmeye gelmiyoruz, ortak geleceğin yolunu açmaya geliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Özel, konuşmasının ardından Kırıkkale'ye hareket etti.
  5. 5 / 5 Özgür Özel, ortak geleceğin inşası için Yozgat'ta konuştu 5

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş