Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek
Özgür Özel, YENİ Parti'nin yönetiminde üç dönem kuralının uygulanacağını ve partisini iktidar yapmaması durumunda görevini devredeceğini açıkladı. Ön seçim tarihleri de belirlendi.
1 / 8YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partinin yönetiminde üç dönem kuralının uygulanacağını açıkladı. Özel, “Gireceğim ilk seçimde partiyi iktidar partisi yapmazsam görevimi devredeceğim” ifadelerini kullandı.
2 / 8Özel, YENİ Parti’nin genel merkezindeki toplantıda, siyasetin kariyer olarak sürdürülmeyeceğini belirterek, yönetim kademelerinde en fazla üç dönem kuralının uygulanacağını ifade etti. “Kimse, ‘Ben olmazsam olmaz’ demeyecek” diyen Özel, değişim ve dinamizmin önemine vurgu yaptı.
3 / 8Ayrıca, ilçe başkanlığı ön seçimlerinin 26 Eylül’de, il başkanlığı ön seçimlerinin ise 17 ve 18 Ekim’de yapılacağını duyurdu. Özel, yeni üyelerin il başkanlığı seçiminde oy kullanabileceklerini ve partinin kapılarının halka açık olduğunu belirtti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası