8 Fotoğraf

Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek

Özgür Özel, YENİ Parti'nin yönetiminde üç dönem kuralının uygulanacağını ve partisini iktidar yapmaması durumunda görevini devredeceğini açıkladı. Ön seçim tarihleri de belirlendi.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 1
    YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partinin yönetiminde üç dönem kuralının uygulanacağını açıkladı. Özel, “Gireceğim ilk seçimde partiyi iktidar partisi yapmazsam görevimi devredeceğim” ifadelerini kullandı.
  2. 2 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 2
    Özel, YENİ Parti’nin genel merkezindeki toplantıda, siyasetin kariyer olarak sürdürülmeyeceğini belirterek, yönetim kademelerinde en fazla üç dönem kuralının uygulanacağını ifade etti. “Kimse, ‘Ben olmazsam olmaz’ demeyecek” diyen Özel, değişim ve dinamizmin önemine vurgu yaptı.
  3. 3 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 3
    Ayrıca, ilçe başkanlığı ön seçimlerinin 26 Eylül’de, il başkanlığı ön seçimlerinin ise 17 ve 18 Ekim’de yapılacağını duyurdu. Özel, yeni üyelerin il başkanlığı seçiminde oy kullanabileceklerini ve partinin kapılarının halka açık olduğunu belirtti.
  4. 4 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 4
  5. 5 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 5
  6. 6 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 6
  7. 7 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 7
  8. 8 / 8 Özgür Özel, partisini iktidar yapmazsa görevini devredecek 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş