CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da şüpheli ölüme dair adalet arayan Rojin Kabaiş'in ailesini ziyaret etti. Aile, kızlarının ölümünün intihar olarak kapatılmasına karşı mücadelelerini anlattı.
1 / 5CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da şüpheli şekilde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyede bulundu. Özel'in Diyarbakır programı kapsamında gerçekleşen bu ziyaret, Kabaiş ailesinin adalet arayışına dikkat çekti.
2 / 5Rojin Kabaiş'in annesi Ayşegül Kabaiş ve babası Nizamettin Kabaiş, Özel ile yaptıkları görüşmede, kızlarının ölümünün 'intihar' olarak kapatılmasına karşı yürüttükleri hukuk mücadelesini anlattılar. Aile, faillerin bulunarak cezalandırılması taleplerini yineledi.
3 / 5Bu hassas ziyarette Özgür Özel'e, milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Asu Kaya ve Türkan Elçi de eşlik ederek aileye desteklerini gösterdiler.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası