Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Rize'de halka seslenerek partisinin amacının iktidar olmak olduğunu belirtti. Özel, vaatleri arasında çiftçi ve balıkçıların borçlarının faizsiz yapılandırılması ve emeklilerin alım gücünün artırılması y
1 / 8Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Rize'de yaptığı konuşmada partisini 'iktidar olmak' amacıyla kurduğunu belirterek, "Yeni Parti'nin Genel Başkanı olarak, bu sefer muhalefet etmeye, sorunları söylemeye değil, yarının iktidarının genel başkanı olarak karşınızdayım" dedi.
2 / 8Özel, mevcut iktidarın yorulduğunu ve halkı da yorduğunu ifade ederek, Yeni Parti iktidarında çiftçilerin ve balıkçıların banka borçlarının faizlerinin silineceğini, ana paranın ise taksitlendirileceğini söyledi. Emeklilere yönelik eleştirilerde de bulunan Özel, en düşük emekli maaşının alım gücünün düştüğünü vurguladı. Yeni Parti'nin, çiftçinin, balıkçının, emeklinin ve emekçinin yüzünü güldürecek bir dönem başlatacağını belirtti.
3 / 8Rize'de esnafı ziyaret edip halka seslenen Özgür Özel, partilerinin 'iktidar olmak' hedefiyle kurulduğunu yineledi. Konuşmasında, "Yeni Parti, ‘bir partimiz olsun’ diye kurulmadı. Yeni Parti ‘iktidar olsun’ diye kuruldu" sözleriyle partisinin misyonunu açıkladı. Özel, polislerden hemşirelere, askerlerden çiftçilere kadar toplumun her kesiminin refahını hedefleyen yeni bir dönemin mümkün olduğunu dile getirdi. Konuşmasının sonunda kendisine Çaykur Rizespor forması hediye edildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası