3 Fotoğraf

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Seul'de zirveye katıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenen World Bio Summit 2026'ya katılarak sağlık alanındaki yenilikleri ve iş birliklerini vurguladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Sağlık Bakanı Memişoğlu, Seul'de zirveye katıldı 1
    Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilen World Bio Summit 2026'ya katıldı.
  2. 2 / 3 Sağlık Bakanı Memişoğlu, Seul'de zirveye katıldı 2
    Bakan Memişoğlu, etkinlikte biyoteknoloji, yapay zeka ve tıbbi cihazlar konularında yeniliklerin tüm insanlık için adil bir şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca, sanal medya hesabında yaptığı paylaşımda, zirve kapsamındaki temasları hakkında bilgi verdi.
  3. 3 / 3 Sağlık Bakanı Memişoğlu, Seul'de zirveye katıldı 3
    Bakan, “Biyoteknoloji, yapay zeka ve tıbbi cihaz alanındaki yeniliklerin tüm insanlık için adil ve vicdani bir sorumlulukla kullanılması gerektiğini vurguladık. Ülkemizin sağlık altyapısını ve yerli teknoloji vizyonumuzu uluslararası kamuoyuyla paylaştık” dedi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş