Sakarya''da kaybolan Ahmet için arama çalışmaları 4. günde de sürüyor
Sakarya'nın Erenler ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki Ahmet İdris için arama çalışmaları 4. günde de devam ediyor. Ekipler, nehirde detaylı araştırmalar yapıyor.
1 / 3Sakarya'nın Erenler ilçesinde balık tutarken dengesini kaybedip nehre düşen 6 yaşındaki Irak uyruklu Ahmet İdris için arama çalışmaları devam ediyor.
2 / 3Olay, 21 Nisan tarihinde saat 16.30 sıralarında Küpçüler Mahallesi Setaltı mevkisinde gerçekleşti. Ahmet, burada balık tutan çocuklardan biri olarak dengesini kaybedip suya düştü. Diğer çocuk çevredekiler tarafından kurtarılırken, Ahmet akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri intikal etti.
3 / 3Ekipler, çocuğu bulmak için 4 gündür arama çalışmalarını sürdürüyor. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, polis ve itfaiye ekiplerinden oluşan 39 personel, 6 bot ve 6 dronla Sakarya Nehri'nde detaylı bir arama gerçekleştiriyor. Ancak, çalışmalar sırasında şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası