Sakarya'da silah kaçakçılığına büyük operasyon: 7 tabanca ve tüfek ele geçirildi
Sakarya'da düzenlenen operasyonda, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen S.Ö.'nün evlerinde 7 tabanca ve 1 tüfek ile birlikte çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
1 / 3Sakarya'da, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir şüphelinin evlerinde önemli bir baskın düzenlendi.
2 / 3
3 / 3Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu operasyonda, 38 yaşındaki S.Ö.’nün Adapazarı ve Arifiye ilçelerindeki iki ayrı evinde yapılan aramalarda toplamda 7 ruhsatsız tabanca ve 1 AK-47 görünümünde tüfek ele geçirildi. Ayrıca, 477 adet 9.19 çapında fişek, 410 adet 7.65 çapında fişek, 44 adet 6.35 çapında fişek ile birlikte 20 adet şarjör ve 132 adet kartuş da bulundu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası