1 / 9Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, göreve geldiği 2 yıl içinde gerçekleştirdiği projeleri halka tanıttı. Bu tanıtım toplantısı Erenler'de yapıldı ve birçok önemli proje gündeme geldi.
2 / 9Alemdar, sunumunda Sakarya'da hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. ADARAY'ın yeni ilçe hedefleri, kentsel dönüşüm projeleri, Sakarya Fuar ve Konser Merkezi, Sapanca Gölü'ne dair planlar gibi konuları ele aldı. Ayrıca, Darülaceze Kampüsü projesinin müjdesini verdi. Bu proje, bakıma muhtaç yaşlılar için güvenli bir yaşam alanı sağlamayı amaçlıyor.
3 / 9Alemdar, kentsel dönüşümün Sakarya için bir gereklilik olduğunu vurguladı. Tığcılar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında yüzde 80 uzlaşma sağlandığını belirtti. Ayrıca, Sapanca Gölü'nü korumak için Ballıkaya Barajı'ndan su akıtılacağını ve Çamdağı Barajı projesinin bakanlık gündeminde olduğunu ifade etti. Bu toplantıya Sakarya Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve birçok siyasi figür katıldı. Alemdar, Sakarya'nın sadece bir kesimin değil, herkesin şehri olduğunu belirterek, daha kapsayıcı bir anlayışla çalışacaklarını vurguladı. 1 milyon 180 bin vatandaşa hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası