Samsun açıklarında karaya oturan tanker Boğaz'dan geçti
Rusya’da ağustosta dron saldırısına uğrayan ve Samsun açıklarında karaya oturan 147,8 metrelik Hong Kong bayraklı tanker, İstanbul Boğazı geçişi sırasında gemi trafiğinin iki yönde askıya alınmasına yol açtı.
1 / 3Rusya'da ağustos ayında dron saldırısına uğrayan ve Samsun açıklarında karaya oturan Hong Kong bayraklı 147,8 metre uzunluğundaki M/T Golden Sapling tankeri İstanbul Boğazı'ndan geçti. Tanker geçişi sırasında Boğaz'daki gemi trafiği iki yönde de askıya alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki KEGM Kurtarma 8 ve KEGM Kurtarma 11 römorkörleri tankere eşlik etti. Geçiş havadan görüntülendi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası