1 / 7İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, gece saatlerinde motosikletle ilerleyen bir kişi, caddede havaya silahla ateş açtı. Olay anı, arkada seyreden bir diğer motosikletli tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
2 / 7Sarıyer'deki bir televizyon kanalının bulunduğu caddede gerçekleşen bu olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Motosikletli şüphelinin, cezaevindeki arkadaşına selam göndermek için ateş açtığı belirlendi. Olay, 15 Şubat Pazar günü saat 00.00 sıralarında Huzur Mahallesi Seyrantepe mevkisinde meydana geldi.
3 / 7Olayın ardından, televizyon kanalının İdari İşler Amiri D.A.'nın şikayeti üzerine Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelilerin kullandığı motosikletlerin plakaları belirlendi ve kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan 16-18 yaşları arasındaki gençler, emniyete götürüldü ve olayda kullandıkları kurusıkı tabancaya da el konuldu.
4 / 7Şüphelilerin, cezaevindeki arkadaşına selam göndermek için bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. Ayrıca, görüntüleri sosyal medyada paylaşmak istedikleri de belirtildi. 'Ateşli silahlar kanuna muhalefet' ve 'Silahlı tehdit' suçlarından haklarında adli işlem başlatılan 4 şüpheli, mahkemeye çıkarıldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası