3 Fotoğraf

Saros'ta dalgıçlar, tank batığında Türk bayrağı açarak 19 Mayıs'ı kutladı

Saros'ta dalgıçlar, tank batığına dalarak dev Türk bayrağı açtı ve 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladı. Bu anlamlı dalış, ulusal birliğin simgesi oldu.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Saros'ta dalgıçlar, tank batığında Türk bayrağı açarak 19 Mayıs'ı kutladı 1
    Edirne’nin Saros Körfezi’nde, Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe Tabiat Parkı açıklarındaki tank batığına dalış yapan dalgıçlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı su altında dev bir Türk bayrağı açarak kutladı.
  2. 2 / 3 Saros'ta dalgıçlar, tank batığında Türk bayrağı açarak 19 Mayıs'ı kutladı 2
    Saros\
  3. 3 / 3 Saros'ta dalgıçlar, tank batığında Türk bayrağı açarak 19 Mayıs'ı kutladı 3
    Dalgıçlar, geçtiğimiz yıl Haziran ayında ‘Saros Körfezi askeri tank batırma ve yapay resif oluşturma projesi’ kapsamında, Gökçetepe Tabiat Parkı’nda yaklaşık 10 metre derinliğe batırılan M62 T model tanka dalış gerçekleştirdi. Bu özel günde, tank batığının bulunduğu yerde dev Türk bayrağını açarak, ulusal birliğin ve bağımsızlığın simgesi olan 19 Mayıs'ı kutladılar.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş