8 Fotoğraf

Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı

Saniye Uyar Kırık liderliğindeki Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazanarak, birçok sporcuyu milli takıma kazandırdı. Kulübün amacı, çocukları spora yönlendirmek ve disiplinli sporcular yetiştirmek.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 1
    MUĞLA'da, beden eğitimi öğretmeni Saniye Uyar Kırık’ın 2018 yılında kurduğu Sarsala Spor Kulübü, 8 yıl içinde 15 Türkiye şampiyonluğu elde etti.
  2. 2 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 2
    Kırık, çocukları teknoloji bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla 7 arkadaşıyla birlikte bu kulübü kurdu. Kulüp, sadece şampiyonluklar kazanmakla kalmadı, aynı zamanda birçok sporcuyu milli takıma kazandırdı. Kırık, “Çocuklarımızı raftingle buluşturup, onları geliştirmek ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.
  3. 3 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 3
    Antrenmanlarda disiplin ve takım çalışmasına da önem verdiklerini vurgulayan Kırık, “Rafting bir takım sporu. Takım ruhu ve iletişim kritik. Spor ve eğitim birbirini tamamlar” şeklinde konuştu. Hedeflerinin disiplinli ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Kırık, Dalaman'dan çıkan gençlerin uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etmesi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
  4. 4 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 4
  5. 5 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 5
  6. 6 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 6
  7. 7 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 7
  8. 8 / 8 Sarsala Spor Kulübü, 8 yılda 15 Türkiye şampiyonluğu kazandı 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş