3 Fotoğraf

Sefaköy'de metrobüs motorundan dumanlar yükseldi

İstanbul Sefaköy Metrobüs Durağı'nda yolcu almak için yanaşan metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yolcuların tahliye edilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Sefaköy'de metrobüs motorundan dumanlar yükseldi 1
    İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki Sefaköy Metrobüs Durağı'nda yolcu almak için yanaşan bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı.
  2. 2 / 3 Sefaköy'de metrobüs motorundan dumanlar yükseldi 2
    Saat 15.15 sularında meydana gelen olayda, metrobüsün motor bölümünden bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden sürücü, hemen araç kapılarını açarak yolcuları tahliye etti. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.
  3. 3 / 3 Sefaköy'de metrobüs motorundan dumanlar yükseldi 3
    Yangın nedeniyle metrobüs hattında seferlerde kısa süreli bir aksama meydana geldi. Hasar gören araç yoldan kaldırıldıktan sonra seferler normale döndü.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş