Şehit polis memuru Aydın Üyenarık, son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Aydın Üyenarık, Adana'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda katılımcı katıldı.
1 / 5İstanbul Tuzla’da geçen yıl kasım ayında geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan polis memuru Aydın Üyenarık, bugün memleketi Adana’da toprağa verildi.
2 / 5
3 / 5Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli olan Aydın Üyenarık, 1 Kasım 2025 tarihinde ekip aracının karıştığı bir kaza sonrasında ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 7 ay boyunca tedavi gördüğü hastanede, dün kalbinin durması sonucu şehit oldu. Aydın Üyenarık için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde bir tören düzenlendi ve katılımcılar dualarla ona veda etti.
4 / 5
5 / 5Cenaze töreni için Aydın Üyenarık'ın tabutu, Adana'da önce dev Türk bayrağı asılan babaevine, ardından Gümürdülü Mahallesi’ndeki köy camisinde düzenlenen törene götürüldü. Törene Adana Valisi Mustafa Yavuz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve diğer yetkililer katıldı. Kılınan namazın ardından, Türk bayrağına sarılı olan tabutu, tören mangası tarafından omuzlara alınıp cenaze aracına konuldu. Aydın Üyenarık, dualarla Gümürdülü Köyü Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası