1 / 9İstanbul'un Başakşehir ilçesinde meydana gelen üzücü bir kazada şehit düşen polis memuru Mustafa Aydın için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir tören düzenlendi.
2 / 9
3 / 9Tören, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Şehidin cenazesi, törenin ardından Fatih Camii'ne götürüldü.
4 / 9Kazanın detayları ise oldukça üzücü; dün saat 09.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Habipler Bağlantı yolunda, polisleri taşıyan bir servis aracı ve bir otomobilin karıştığı kazada, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı.
5 / 9Ağır yaralanan polis memuru Mustafa Aydın, bu kazada şehit oldu.
6 / 9
7 / 9Törene İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Bahtiyar Ersay gibi birçok önemli isim katıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, yaptığı konuşmada, “Bugün kahraman meslektaşımız, şehidimiz Mustafa Aydın’ı son yolculuğuna uğurluyoruz. Rabbim mekanını cennet, makamını ali eylesin.” diyerek başsağlığı diledi. Törenin ardından şehit polis memuru için dua edildi ve cenaze namazının kılınacağı Fatih Camii'ne götürüldü.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası