8 Fotoğraf

Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi

Gaziosmanpaşa'da eski sevgilisi Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı, emniyete getirilerek sorguya alındı. Gezer, hastanede yaşamını yitirdi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 1
    Gaziosmanpaşa'da eski sevgilisi Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı, emniyete getirilerek sorguya alındı.
  2. 2 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 2
    Olay, Cengiz Topel Caddesi’nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Hakan Sayacı, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Şerife Gezer'i taksiyle takip etti. Gezer, minibüsten indikten sonra Sayacı'nın yanına geldiği sırada, “Beni nasıl aldatırsın” diyerek tartışmaya başladı. Şerife Gezer, bu sırada yakındaki bir yufkacıya sığındı. Sayacı, yufkacıda bir el ateş açtı.
  3. 3 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 3
    Yaralanarak sokağa çıkan Gezer'i takip eden Sayacı, bir kez daha ateş etti. Daha sonra iş yerine girerek silahı başına dayadı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olan Şerife Gezer, hastaneye kaldırıldı. Sayacı, polis ekiplerine teslim olmamak için iş yerinde bir süre bekledi. Özel Harekat polislerinin ikna etmesiyle Sayacı, silahını bırakarak teslim oldu ve gözaltına alındı. Ancak Şerife Gezer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
  4. 4 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 4
  5. 5 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 5
  6. 6 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 6
  7. 7 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 7
  8. 8 / 8 Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş