Sermaye piyasası soruşturmasında 3 isim ifade verdi
Sermaye piyasası işlemlerine ilişkin soruşturmada şüpheli sıfatıyla ifade veren Fatma Betül Sayan Kaya, eşi İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül'ün işlemleri tamamlandı.
1 / 7Sermaye piyasası işlemlerine yönelik soruşturma kapsamında şüpheli olarak ifadeye çağrılan Fatma Betül Sayan Kaya, eşi İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül, İstanbul'da adliyeye geldi.
2 / 7İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde savcılığa çağrılan üç ismin ifade işlemleri tamamlandı. İfadelerin yaklaşık 2 saat 15 dakika sürdüğü öğrenildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası