Şile'de sağanak yolları göle çevirdi, bazı caddeleri su bastı
Şile'de etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Cumhuriyet Caddesi'nde bazı marketlerin dışındaki ürünleri sel sularına kapıldı, dereler çevresinde araç geçişleri zorlaştı.
1 / 5Şile'de etkili olan sağanak yağış, ilçede yolların göle dönmesine yol açtı. Sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekerken ilçe merkezindeki bazı caddeler de su altında kaldı. Sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Cumhuriyet Caddesi'nde yağmur sularının yükselmesi sonucu bazı marketlerin dışarıda bulunan ürünleri sel sularına kapıldı. Öte yandan Şile-Üsküdar Caddesi'nde bulunan Yeniköy Deresi ile Pot Deresi'nde su seviyesinin yükselmesi, zaman zaman araç geçişlerinde zorluk yarattı. Pot Deresi ve Kabakoz Deresi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) ekiplerine ait iş makineleriyle çalışmalar başlatıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası