Silivri Belediyesi Başkan Vekili Ekici: 'Daha çok çalışmalıyız
Silivri Belediyesi Başkan Vekili Yalçın Ekici, muhtarlarla yaptığı toplantıda, mahalle ihtiyaçlarını ve hizmetleri hızlandırmak için daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı.
1 / 14Silivri Belediyesi Başkan Vekili Yalçın Ekici, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ihtiyaçları ve atılacak adımları değerlendirdi.
2 / 14Ekici, muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantısında, mahallelerin ihtiyaçlarını takip ettiklerini ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunmak için çalışmalara hız vereceklerini ifade etti. Ekici, "Bugün bize düşen sadece beklemek değil, daha çok çalışmaktır" diyerek, belediyenin hizmetlerinin kesintisiz süreceğini vurguladı.
3 / 14Toplantıda, tutuklu olan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun destekçilerine teşekkür eden Ekici, "Sizler sayesinde dimdik ayaktayız. Allah'ın izniyle de dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz" dedi. Balcıoğlu'nun hizmetlerine dikkat çeken Ekici, onun her kesime eşit hizmet ettiğini belirtti. Ekici, Balcıoğlu’nun suçlu gibi gösterilmeye çalışıldığını ifade ederek, "Tutuklama bir hüküm değildir. Bu, bizi yıpratmaya yönelik bir algıdır" dedi. Balcıoğlu'nun en kısa zamanda aralarına döneceğine inandığını belirten Ekici, mahalle muhtarlarıyla daha koordineli çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası