Şişli'deki Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde dökülen yağ nedeniyle meydana gelen kazada, bir polis memuru ve iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralıların durumu stabil.
1 / 6İstanbul'un Şişli ilçesinde, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde yola dökülen yağ nedeniyle meydana gelen kazada, görevi başındaki bir yunus polisi ve iki motosiklet sürücüsü yaralandı.
2 / 6Kaza, öğle saat 13.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleşti. Araçtan yola döküldüğü düşünülen yağ, tünel içindeki zemini kaygan hale getirdi. Bu sırada, Beşiktaş Yunuslar kadrosunda görevli polis memuru E.Ü.'nün kullandığı motosiklet ile Burak B. ve Koray Ö. isimli sürücülerin motosikletleri kontrolden çıkarak çarpıştı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
3 / 6E.Ü., göğsündeki ağrı nedeniyle Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralılar Burak B. ve Koray Ö. ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olay sonrası tünelde güvenlik önlemleri alındı ve belediye ekipleri yola dökülen yağı temizlemek için çalışmalar başlattı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası