3 Fotoğraf

Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'te kardeşlik iftarı düzenledi

Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'in Praca kentinde 500 kişilik bir iftar programı düzenleyerek, kültürel bağları güçlendirmeyi amaçladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'te kardeşlik iftarı düzenledi 1
    Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'in Praca kentinde 500 kişilik bir iftar programı düzenleyerek, 'Kardeşlik iftarı' sloganıyla Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki tarihi ve kültürel bağları güçlendirmeyi hedefledi.
  2. 2 / 3 Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'te kardeşlik iftarı düzenledi 2
    İftara, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Emin Akseki ve Praca Belediye Başkanı Almin Cutuk'un yanı sıra Bosna Hersekli yetkililer ile çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte, Sultanbeyli meclis üyeleri ve STK temsilcileriyle birlikte Praca’ya gelen Tombaş, iftar sofrasında Bosnalılarla bir araya gelerek, birlikte oruçlarını açtı.
  3. 3 / 3 Sultanbeyli Belediyesi, Bosna Hersek'te kardeşlik iftarı düzenledi 3
    Tombaş, iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, “Mazlum coğrafyada kim nerede olursa olsun, hangi dilden, hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun eğer bir mazlum varsa Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mutlaka ona el uzatmıştır” dedi. Ayrıca, iki ülke arasındaki ortak geçmişe vurgu yaparak, 'kardeş belediyecilik' kavramının önemini vurguladı. Programda, ramazanın birlik, paylaşma ve dayanışma değerleri ön plana çıkarıldı ve iki belediye arasındaki iş birliği konuları da görüşüldü.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş