8 Fotoğraf

Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı

Sultangazi'de, Kurban Bayramı'nda kesim merkezlerinde uzun kuyruklar oluşurken, bazı vatandaşlar kurbanlarını park ve yol kenarlarında kesti. Bu durum, hijyen açısından tehlike oluşturuyor.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 1
    Ali Aksoyer'in aktardığına göre, Kurban Bayramı'nın 1'inci gününde, kesim merkezlerinde uzun kuyruklar oluştu. Bu durumu istemeyen bazı İstanbullular, kurbanlıklarını yol kenarları ve parklarda kesmeyi tercih etti.
  2. 2 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 2
    Sultangazi\
  3. 3 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 3
    Sultangazi'de, vatandaşlar ağaçların altında ve parkların ortasında kurbanlıklarını keserken, hijyen koşullarını hiçe sayarak işlem yaptılar. Yerlere serdikleri naylonlar üzerinde kesim gerçekleştiren vatandaşlar, etleri parçaladıktan sonra yanlarında getirdikleri poşetlere koyarak bölgeden ayrıldılar.
  4. 4 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 4
    Sultangazi\
  5. 5 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 5
    Havadan çekilen görüntüler, bu durumun ne kadar yaygın hale geldiğini gözler önüne serdi. Kurban kesim merkezlerinde beklemek istemeyenler, adeta yasadışı bir uygulama sergileyerek, sosyal normları ihlal ettiler. Bu tür davranışların, hem sağlık hem de toplumsal düzen açısından ciddi sorunlar yaratabileceği unutulmamalıdır.
  6. 6 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 6
    Sultangazi\Sultangazi\Sultangazi\Sultangazi\Sultangazi\Sultangazi\
  7. 7 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 7
  8. 8 / 8 Sultangazi'de kurban kesimi yasadışı alanlara sıçradı 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş