3 Fotoğraf

Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu’nun 7’ncisi Adana'da başarıyla gerçekleşti

Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu'nun 7’ncisi Adana'da gerçekleştirildi ve eğitimde sürdürülebilirlik konuları ele alındı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu’nun 7’ncisi Adana'da başarıyla gerçekleşti 1
    Adana'da İyi Bir Eğitim Platformu tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu'nun 7'ncisi, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
  2. 2 / 3 Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu’nun 7’ncisi Adana'da başarıyla gerçekleşti 2
    Sempozyuma İyi Bir Eğitim Platformu Kurucusu Ümit Kalko, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram ve birçok eğitimci katıldı. Eğitim dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren etkinlik, sanatçı Sedat Yüce'nin nostaljik şarkılarıyla başladı. Ümit Kalko, açılış konuşmasında sürdürülebilir eğitimin önemine vurgu yaptı.
  3. 3 / 3 Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu’nun 7’ncisi Adana'da başarıyla gerçekleşti 3
    Kalko, Adana'nın özel okulculuk açısından önemli bir kent olduğunu ve bu sempozyumun ihtiyaç duyulan bir organizasyon olduğunu belirtti. Yaklaşık bin 500 katılımcı ile Adana'nın en büyük eğitim sempozyumunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Kalko, eğitimde sürekli olarak daha iyiye ulaşma çabasında olduklarını söyledi. Sempozyumda alanında uzman akademisyenler çeşitli konularda sunumlar gerçekleştirdi ve eğitimde sürdürülebilirlik üzerine derinlemesine tartışmalar yapıldı. Sonuç olarak, etkinlik katılımcılar tarafından ilham verici ve verimli bir organizasyon olarak değerlendirildi ve sanatçı Eda ile Metin Özülkü’nün konseri ile sona erdi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş