Taksim'de şok anlar: Yardım bahanesiyle alkollü adamın çantasını çaldılar, güvenlik güçleri anında müdahale etti!
Taksim'de iki şüpheli, alkollü bir kişiye yardım etme bahanesiyle çantasını çaldı. Polis, zanlıları suçüstü yakaladı ancak şüpheliler işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
1 / 5Beyoğlu'nun en işlek caddesi İstiklal'de sabahın erken saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı. Alkollü bir şahsa yardım etme bahanesiyle yaklaşan iki şüpheli, el çabukluğuyla çantayı çalarak kayıplara karışmaya çalıştı. Ancak anında devreye giren polis ekipleri, zanlıları suçüstü yakaladı.
2 / 5Olay, 5 Nisan Pazar günü saat 05.40 sularında Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler, yankesicilik suçlarına karşı sürdürülen rutin denetimler sırasında şüpheli hareketler sergileyen iki kişiyi takibe aldı. Ekipler, şahısların alkolün etkisiyle dengesini kaybeden bir vatandaşa yaklaştığını, yardım ediyormuş gibi yapıp ardından da çantayı hızla alarak uzaklaştığını tespit etti.
3 / 5Polis, yaşı küçük Y.E.K. ile O.A. isimli şüphelileri olay yerinde yakaladı. Yapılan kontrollerde, mağdura ait 390 lira nakit para, bir taşınabilir şarj cihazı ve bir güç kaynağı ele geçirildi. Çalınan eşyalar sahibine teslim edilirken, 'yankesicilik' suçundan gözaltına alınan iki şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası