4 Fotoğraf

Tarım Bakanı Yumaklı, Teknofest'i ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TEKNOFEST'in gıda sektöründe de önemli bir sıçrama sağlayacağını belirtti. Bakan, gençlerin tarım teknolojilerindeki gelişmelerine inancını vurguladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Tarım Bakanı Yumaklı, Teknofest'i ziyaret etti 1
    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TEKNOFEST'i sadece savunma sanayisiyle sınırlı görmediklerini, gıda alanında da önemli bir sıçrama sağlayacağını belirtti. Bakan Yumaklı, Demirören Medya'nın GAP Havalimanı'ndaki standını ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.
  2. 2 / 4 Tarım Bakanı Yumaklı, Teknofest'i ziyaret etti 2
    Yumaklı, TEKNOFEST'in savunma sanayisinde olduğu gibi gıda sektöründe de ülkeye büyük katkılar sağlayacak bir altyapı oluşturduğunu vurguladı. "TEKNOFEST nasıl ki ülkemize savunmada çok önemli bir eşik atlattıysa, gıdamızı savunurken de bu eşiği atlatacak altyapıyı sağlıyor" diyen Bakan, tarım teknolojilerindeki gelişmelerin verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından önemine değindi.
  3. 3 / 4 Tarım Bakanı Yumaklı, Teknofest'i ziyaret etti 3
    Bakan, TEKNOFEST'in ikinci yılında tarım teknolojileri yarışmalarına ilginin artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç mühendislerin bu alanda da önemli ürünler geliştireceğine inancını ifade etti. Yumaklı, "Pırıl pırıl gençlerimiz, aynı savunma sanayisinde olduğu tarımda da üretmiş olduğu ürünlerle ülkemizi tanıştıracak" şeklinde konuştu.
  4. 4 / 4 Tarım Bakanı Yumaklı, Teknofest'i ziyaret etti 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş