TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bursa'nın manevi merkezlerini ziyaret etti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa'da Osman Gazi, Orhan Gazi ve Üftade Mehmed Muhyiddin Hazretleri türbelerini ziyaret ederek dua etti. Ardından Ulu Cami'de vatandaşlarla Cuma namazı kıldı.
1 / 6Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa'daki temasları kapsamında tarihi ve manevi öneme sahip mekanları ziyaret etti. İlk olarak Bursa Valiliği'ne giderek Vali Erol Ayyıldız tarafından karşılanan Kurtulmuş, şeref defterini imzaladı ve kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu ziyarette kendisine AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe eşlik etti.
2 / 6
3 / 6Kurtulmuş'un bir sonraki durağı, Bursa'nın sembol yapılarından Tophane Parkı'ndaki Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri oldu. Burada ecdadına Fatiha okuyarak dua eden TBMM Başkanı, türbelerdeki alp kıyafetli jandarma personelinin nöbet değişimini de ilgiyle izledi. Ardından Üftade Mehmed Muhyiddin Hazretleri Türbesi'ni de ziyaret ederek manevi atmosferi soludu. Bu anlamlı ziyaretler, TBMM'nin resmi sosyal medya hesaplarından da kamuoyuyla paylaşıldı.
4 / 6
5 / 6TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa programını, tarihi Ulu Cami'de vatandaşlarla birlikte kıldığı Cuma namazıyla tamamladı. Namazın ardından Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile bir araya geldi. Bu ziyaretler, Kurtulmuş'un kentteki önemli temaslarından biri olarak kayıtlara geçti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası